Deutsch English Magyar Romana

 

Sercvicii

 

 

Societatea noastra isi ofera serviciile in Oradea, str. G. Enescu, nr.6, ap.4, judetul Bihor, urmand sa-si deschida birouri regionale si in alte judete. Aria de acoperire a activitatii de asistenta nu se limiteaza insa la nivelul judetului Bihor, ci pe intreg teritoriul Romaniei, precum si, in colaborare, pe teritoriul Europei.

Seviciile oferite se extind pe o paleta larga si variata atat in materie judiciara cat si extrajudiciara.

 
Consultanta

 

Politica societatii este de a oferi o consultanta juridica constanta clientilor in scopul de a preveni litigiile, care din pacate in Romania reprezinta o procedura anevoioasa,lunga si costisitoare. Scopul nostru este de a deveni un partener de afaceri, de a cauta noi metode de consiliere si conciliere, de a ne dezvolta constant si, ca urmare a efortului nostru depus, de a oferi noi solutii clientului, solutii care sa garanteze succesul partenerilor nostri.

Avand in vedere faptul ca cerintele clientilor sunt diversificate precum si faptul ca mediul de afaceri este intr-o continua schimbare, echipa noastra se afla intr-o continua dezvoltare, aducand noi specialisti in domenii diferite ale dreptului, incercand sa consilieze clientul la cel mai inalt grad de profesionalism.
Reprezentare / Asistare juridica

 

In situatia in care se impune, societatea noasta redacteaza cereri, memorii, intampinari si concluzii in vederea reprezentarii cu succes a clientului in problemele litigioase aflate ori urmand sa fie pe rolul instantelor de judecata sau de arbitraj.

Prin departamentul de avocati pledanti, societatea noastra reprezinta clientul atat in fata instantelor civile, de contencios administrativ, a completelor specializate de dreptul muncii,comercial, fond funciar, de drept penal si al familiei, cat si in fata celor de arbitraj.

Prin departamentul de drept penal societatea nostra asigura asistarea faptuitorilor/invinuitilor/inculpatilor in fata organelor de cercetare penala, a procurorului, inclusiv in cazul luarii unor masuri preventive cat si in fata instantelor de judecata.

 

 

"Quod ex re nostra fit, nostra est"