Deutsch English Magyar Romana

 

 

Firma

 

 

Societatea acopera o scara larga de domenii de activitate, pentru ca orice client, care ne paseste pragul, sa beneficieze atat de cunostintele de specialitate in domeniu, cat si de experienta acumulata.

 Istoric

 

Societatea Civila de Avocati Kovacs, Kadar & Asociatii s-a infiintat in anul 2008 avand la baza cunostintele si experienta profesionala acumulata a celor doi asociati fondatori.

Pentru a deservi o sfera cat mai larga de clientela, societatea s-a perfectionat in a oferi consultanta juridica si in limba engleza si maghiara .

In prima faza, domeniul de activitate al societatii s-a limitat la dreptul civil si comercial. Ulterior acivitatea societatii s-a extins si pe alte domenii: drept penal, dreptul familiei, drept administrativ, proprietate intelectuala, dreptul muncii, drept comercial international si arbitraj comercial.
In timp, odata cu extinderea activitatii societatii, implicit a numarului de clienti, si succesul in profesie a prins amploare, in sensul de a atrage noi parteneri si practicieni, cu care in prezent societatea colaboreaza.Principiile care stau la baza intregii activitati sunt profesionalismul, loialitatea, confidentialitatea informatiilor furnizate, eficienta si promptitudinea cu care se solutioneaza orice cerere, fermitatea in sfaturile acordate si deciziile luate.

Scopul societatii este de a trata clientul ca pe un partener de afaceri, de a incerca prevenirea oricaror probleme legale prin consultarea acestora si de a incerca rezolvarea problemelor clientului pe cai alternative si amiabile, procedura litigioasa a instantelor de judecata constituind ultima solutie.

 Locatie

 

Societatea are sediul in Oradea, str. Vasile Alecsandri, nr. 21, ap. 9, jud. Bihor, in centrul localitatii, in imediata vecinatate a instatelor judecatoresti.
Fiind localizat in partea centrala a orasului, este usor de accesat, fiind aproape de hotelurile din oras si la cca 10 min de Aeroportul Oradea.

 

 

"Congnoscibilia cognitionem gignunt, non cognitione gignuntur"