Deutsch English Magyar Romana

 

Proprietate intelectuala si industriala

 

 

Casa noastra de avocatura furnizeaza o prestatie profesionala situata pe un palier de calitate corespunzator asteptarilor clientelei, in domeniul drepturilor de autor si a dreptului de proprietate industriala.

Acest lucru se realizeaza inclusiv prin crearea unui departament care are ca obiect specific de activitate tocmai problematica dreptului de autor, respectiv a proprietatii industriale.

Avocatii nostri se recomanda printr-o buna cunoastere si aprofundare a domenialitatii si institutiilor specifice proprietatii intelectuale precum: conditiile de protectie ale dreptului de autor, respectiv ale marcilor si indicatiilor geografice, ale desenelor si modelelor industriale, ale inventiilor (prin brevetul de inventie); conditiile de transmitere si de valorificare ale drepturilor de autor, a drepturilor de proprietate industriala etc.

Aceasta ramura noua de drept, aflata intr-o permanenta schimbare si reasezare, reclama cunostinte de profunzime care sunt apanajul specialistilor, adica a avocatilor profesionisti aflati intr-un permanent proces de perfectionare profesionala, cum sunt cei apartinand societatii noastre!

 

"Congnoscibilia cognitionem gignunt, non cognitione gignuntur"