Deutsch English Magyar Romana

 

Dreptul afacerilor

 

 

Orice societate comerciala indiferent de obiectul de activitate pe care il desfasoara, trebuie sa aiba ca partener, in vederea dezvoltarii armonioase, o casa de avocatura puternica, loiala, pregatita sa ofere solutii clientului in orice imprejurare.

Scopul nostru este de a deveni acel partener pentru tine, de a-ti oferi solutii juridice in ceea ce priveste planul tau de afaceri si problemele cu care te confrunti, de a reprezenta un pilon de sustinere pentru compania ta.

Doresti sa infiintezi o societate rapid? Vrei un act constitutiv personalizat, care are in vedere intentiile tale de afaceri? Ai nevoie de un sediu virtual? Noi suntem solutia.

Vrei sa preiei o afacere, o societate ori te gandesti la o fuziune? Doresti sa inchei un acord important cu o alta companie fara sa risti? Raspunsul nostru este un due diligence meticulos efectuat. Ai incredere in echipa noastra. Succesul tau este succesul nostru.

Ai nevoie de un partener in negocierea sau renegocierea contractelor comerciale? Ai nevoie de un partener care sa vegheze asupra acestora, sa nu te trezesti cu surprize, sa reprezinte o temelie puternica si sigura in dezvoltarea afacerii tale? Noi suntem solutia.

Ai intrat intr-un impas din care nu vezi cale de iesire? Un plan de reorganizare poate reprezenta o solutie.

Ai nevoie de o echipa pe care te poti sprijini in procedura falimentului indiferent daca esti debitor sau creditor, o echipa care sa-ti reprezinte interesele pe toata perioada derularii procedurii? Noi suntem solutia.

Doresti sa-ti aperi know-how -ul comercial, sa te aperi de concurenta neloiala ale celorlalte companii? Vrei sa ai o marca brevetata? Sa fii sigur ca nu va culege nimeni fara vointa ta fructele unui brand cunoscut, la care ai lucrat o viata si in care ai investit o gramada de bani? Noi suntem solutia.

Suntem o echipa tanara de avocati profesionisti in continua dezvoltare si avem un sigur motto: "Succesul tau este succesul nostru".

 

"Quod ex re nostra fit, nostra est"